O nama

HD Spatium okuplja tim stručnjaka sa velikim iskustvom u projektiranju složenih građevnih sustava, ali i jednako inovativnih i originalnih u pripremi zahtjevnih arhitektonskih projekata, te zahvata u prostoru koji zahtijevaju unikatni pristup svih sudjelujućih inženjera.

Okupljeni tim inženjera prilagođen je svakom od projekata, te se zahtijeva da u njemu budu zastupljeni stručnjaci različitih područja čija znanja i iskustva osiguravaju kvalitetan konačni rezultat.

Jezgru svakog od timova čine arhitekti čije se iskustvo manifestira aktivnostima u projektiranju stambene arhitekture, trgovačkih centara, zgrada  za industriju ili poljoprivredu, nadzor prilikom gradnje, izradu elaborata za ozakonjenje nelegalno izgrađenih građevina, izradu energetsih izvješća i certifikata za zgrade sa jednostavnim i složenim tehničkim sustavom ali i aktivnostima koje uključuju dokumentiranje,  analizu i projektiranje zahvata na graditeljskoj baštini.

Uz projektiranje HD Spatium u svojim stručnim timovima uključuje i specijaliste s velikim znanstvenim i nastavnim iskustvom, te se stoga može angažirati i na zahtjevnim znanstvenim ili edukativnim projektima.

%d blogeri kao ovaj: